Lidl Plus -kampanjan voittoauto päätyi tamperelaiselle Lidl-fanille

Lidl Plus -kampanjan voittoauto päätyi tamperelaiselle Lidl-fanille

Lidl Plus -sovelluksen ahkera käyttö on tuonut tamperelaiselle Katrille runsaasti ilonaiheita. Todellinen yllätys tuli aivan elokuun viimeisinä päivinä.

Puhelimen näytöllä näkyi puhelu tuntemattomasta puhelinnumerosta, mutta tamperelainen Katri päätti vastata siihen. Hän kuuli hieman huonosti, mistä soittaja kertoi olevansa, mutta sen Katri kuuli että hän oli juuri voittanut auton.

Tamperelainen Katri on Lidlin vakioasiakas. Hän keskittää perheensä kaikki ostokset Lidliin. Syitä on useita, mutta päällimmäisenä hän iloitsee yllättävän pienestä ostoskuitin loppusummasta. Lisää ilonaiheita ja säästöä hän on saanut Lidl Plus -etuohjelmasta. Hän latasi Lidl Plus -sovelluksen puhelimeensa heti kun se oli saatavilla kesällä 2020.

"Olen tarkka rahoistani, joten heti kun kuulin etuohjelmasta, olin mukana. Käytän ruuanlaitossa paljon kasviksia ja vihanneksia ja syömme hedelmiä, joten erityisesti hevi-alennuskupongit ovat olleet ahkerassa käytössä. Suunnittelen viikon ostoksiakin niiden hyödyntämisen mukaan", Katri kertoo.

Lidl Plus -etuohjelmassa säästöä saa sitä enemmän mitä enemmän ostaa. Niinpä Katri seuraa tiiviisti ostojen kertymistä ja tarvittaessa tekee vikkeliä peliliikkeitä saavuttaakseen seuraavan etutason.

Erityisellä tarkkaavaisuudella hän seurasi ostojen määrää tänä kesänä. Silloin Lidl Plus -sovelluksessa oli käynnissä autokampanja. Aina kun osto ylitti 30 euroa, sai kupongin, jolla saattoi osallistua upouuden sähkö-BMW:n arvontaan.

"Aivan muutamia päiviä sitten huomasin kassalla, että jäi kolme euroa vaille, jolla olisin jälleen saavuttanut arvontaan oikeuttavan tason. Asia harmitti kunnes tajusin, että kilpailuaika olikin jo päättynyt. Olin seurannut kampanjaa niin tiiviisti, että se oli mielessäni aina kauppareissulla", Katri sanoo.

Vaan eipä Katri osannut vielä silloin aavistaa, että harmi olisi ollut turha ja että Onnetar olisi hänen puolellaan mitä suuremmassa määrin aivan pian.

Tuntemattomasta numerosta tullut puhelu kesken työpäivän tuli Lidlin pääkonttorilta Espoosta. Soittaja kertoi, että Katria oli onnistanut Lidl Plus -kampanjan arvonnassa, ja hän oli voittanut itselleen ikiomaksi upouuden sähkö-BMW:n.

"Mulla meni puhelussa aivan pasmat sekaisin. Hyvä kun pystyin töitä tekemään enää loppupäivänä. Mietin vain, että voiko tämä tosiaan olla totta!" Katri nauraa.

Onnesta ymmyrkäisenä Katri lähetti ilouutisen puhelimestaan ”suunnilleen kaikille” tuttavilleen. Kaikki olivat yhtä hämmentyneitä, ja tottakai samalla iloisia Katrin voitosta.

"Äitini totesi, että voitto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen, koska olen todellinen Lidl-fani. Vaatekaapissanikin on enemmän Esmaraa ja Crivitiä kuin muita tunnettuja muotimerkkejä", Katri hekottaa.

Voittokahvit Lidlin pääkonttorilla on juotu ja viimeiset kakunpalan muruset syöty, ja on aika luovuttaa auto Katrin perheen käyttöön.

"En pysty edes nimeäni kirjoittamaan tähän luovutuspaperiin. Jännittää niin paljon ja kädet tärisevät."

Kukitettu auto odottaa jo uutta omistajaa pihassa. Katria arvelutti, että miten matkanteko taittuu liikutuksesta.

"Saako alkaa itkeä. Voiko tää olla totta! Tää on niin hienoa."

Auto hurahtaa käyntiin ja Lidl-fanin uusi auto kääntyy ensimmäisestä mutkasta matkaan. Lämpimät onnittelut Katri!

Lidl Plus -sovelluksessa oli käynnissä 5.7.–22.8.2021 kampanja, jossa jokaista 30 euron ylittävää ostoa kohti sai arvontakupongin BMWi3-sähköauton arvontaan. Yhteensä kampanjaan osallistui kymmeniä tuhansia henkilöitä. Auton arvonta suoritettiin suorassa Instagram-livelähetyksessä 25.8.2021 ja auto luovutettiin voittajalle 2.9.2021. Kampanjan aikana arvottiin viikkopalkintoina muun muassa kaasugrillejä, iPhone 12 -puhelimia Lidl x Makia -huppareita ja Jopo-polkupyöriä.