Kesäkiertue

Kesäkiertue sisältökuva

Lidl kesäkiertue 1.–15.6.2019 

Grillimaisteri-kiertue on nyt Lidl Kesäkiertue! Uudistunut ilmaistapahtuma tuo mukanaan väriä, viihdettä ja vastustamattomia makuja. Lupaamme totta kai myös tänä vuonna selvittää, kuka on Suomen paras grillaaja.

Kesäkiertue pysähtyy 5 kaupungissa Helsingistä Ouluun. Valitse sinulle passeli paikkakunta, merkkaa päivämäärä kalenteriin ja tule viettämään rentoa kesäpäivää kanssamme.

Kesäkiertue sisältökuva paikkakunnat

Monista uudistuksista huolimatta paikalla on paljon tuttuja kasvoja. Kiertueen kapellimestarina toimii radiojuontajana tunnettu Anssi Honkanen, ja Hans Välimäen pop up -ravintolasta leijailee tuoksu, joka herauttaa veden kielelle. Pikkurahalla pääset nauttimaan street foodin uusimmista tuulista ja mocktailbaarin vivahteikkaista virvoittajista. 

Menoa ja makunautintoja rytmittää läpi tapahtuman svengaava DJ-saksafonistiduo. Lavalla nähdään myös upeaääninen Ilta, joka jakaa nimmareita ja yhteiskuvia esiintymisensä jälkeen. Paikalla on niin ikään lasten oma suosikki, Lido Lohikäärme

Helsingin kiertuehuipennusta lukuun ottamatta kaikilla paikkakunnilla edetään seuraavan aikataulun mukaisesti:

Kesäkiertue sisältökuva aikataulu

Kesäkiertueen tähtikokkikaartiin kuuluvat Hansin lisäksi myös Roope Rehbinder ja Meri-Tuuli Väntsi. Kun Hans tekee taikojaan pop up -ravintolassa, Roope ja Meri-Tuuli jakavat parhaita grillausvinkkejään kanssasi kesäkeittiössä. Yhdessä kolmikko arvioi myös SM-tittelistä kisaavien grillaajien annoksia.

Kesäkiertue huipentuu Helsingissä järjestettäviin päätapahtumaan ja grillauksen SM-finaaliin. Aamusta iltaan kestävä tapahtuma alkaa kiertueen viimeisellä SM-karsinnalla ja huipentuu uuden grillauksen Suomen mestarin kruunaamiseen. Päivän aikana lavalle nousevat Ilta, Jannika BAnssi Kela sekä Pyhimys.

Kesäkiertue sisältökuva esiintyjät

SM-karsintojen finalistit 

Tampereella finaaliin itsensä kokkasi Tuija Saari Isique, Turussa voiton vei australialaislähtöinen Marcelo Garibotto, Oulussa voittaja oli ravintolakokki Henry Bomberg, Jyväskylässä Maria Åhman ja Helsingissä Mika Einto. Paljon onnea mahtaville finalisteille!

Maria Åhman on grillauksen SM-voittaja 2019!

Helsingissä kiertue huipentui tiukkaan grillauksen SM-finaaliin, josta itselleen kirkkaimman mitalin ja kymppitonnin voittopotin nappasi Jyväskylän oma mimmi Maria Åhman! Toiseksi sijoittui Henry Bomberg ja kolmanneksi Marcelo Garibotto. Paljon onnea voittajille!

Käy fiilistelemässä kuvia Tampereen, Turun, Oulun, Helsingin ja Jyväskylän osakilpailuista Facebook-tapahtumistamme. 

Kesäkiertue sisältökuva huipennus