Lidl 20 vuotta

Lidl 20 vuotta – synttärikiertue, hulppea arvonta ja 200. myymälä

Töttöröö, nyt juhlitaan! Ensimmäiset Lidlit avasivat ovensa Suomessa tasan 20 vuotta sitten, ja se jos mikä on juhlan paikka. Synttärikemuihin pääsee mukaan koko kansa, sillä juhlistamme merkkipäivää Lidl Plus -äpissä ja myymälöissä kautta maan. Aivan ensimmäiset Lidlit saavat kuitenkin erityistä huomiota, ovathan ne virallisia synttärisankareita. Liity juhlahumuun, kun synttärikiertueemme saapuu 20 vuotta täyttäviin myymälöihin.

Synttärikiertueen ohjelma ja aikataulu

Suomen ensimmäiset yhdeksän Lidl-myymälää avasivat ovensa 29.8.2002. Synttärikiertue saapuu näihin myymälöihin tarjoamaan kakkukahvit ja paljon muuta juhlakansalle. Luvassa on muun muassa Lidl 20 vuotta -lahjakasseja pullollaan herkkuja, joka pyöräytyksellä voiton tuova onnenpyörä ja asiakkaidemme Lidl-muistoja. Muista kertoa oma Lidl-muistosi meille osoitteessa lidl20.fi, voit voittaa lennon kuumailmapallolla. Tervetuloa synttäreille!

200. myymälä avaa ovensa

Juhlavuoteen osuu myös toinen merkittävä virstanpylväs, kun Suomen 200. Lidl avautuu Nurmijärvellä. Kirkonkylän myymälä avaa ovensa torstaina 25.8.2022, ja juhlan kunniaksi järjestämme kunnon avajaisfestarit. Tarjolla on ruokaa, juomaa ja halpoja hintoja jo 20 vuoden kokemuksella.

*Etu ei koske alkoholia sisältäviä juomia tai tupakkatuotteita. 

Voita kyyti kuumailmapallolla

Lidl on tunnettu matalista hinnoista, mutta nyt viemme sinut korkeuksiin! 200. myymälän avajaisissa, somessa, netissä ja Lidl Plus -äpissä järjestettävän arvonnan palkintona on lento kuumailmapallolla.

Palkinto

Nauti upeista maisemista Lidlin kyydissä. Arvomme yhteensä 8 kuumailmapallolentoa. Voittaja pääsee valitsemansa henkilön kanssa kuumailmapallon kyytiin. Lue käynnissä olevien kisojen tarkemmat ehdot täällä.

Näin osallistut

Facebook: Arvomme kilpailupostausta kommentoineiden kesken kaksi lentoa maanantaina 15.8.2022. Lennot lähtevät Töölön Kisahallilta sunnuntaina 28.8. ja maanantaina 29.8.

Lidl 20 vuotta -nettisivu: Kirjoita meille paras Lidl-muistosi nettisivuillamme lidl20.fi. Arvomme maanantaina 29.8. kolme lentoa. Lentoon lähdetään Töölön Kisahallilta perjantaina 9.9., lauantaina 10.9. ja sunnuntaina 11.9.

Nurmijärven myymälän avajaiset: 200. myymälämme avajaisia juhlistetaan Nurmijärvellä 25.–27.8. ja lauantaina 27.8. arvotaan yksi kuumailmapallolento. Matkaan lähdetään  samana päivänä Nurmijärveltä tai perjantaina 2.9. Töölön Kisahallilta.

Lidl Plus -sovellus: Kerää leimoja äpissä 1.–4.9. ja osallistu kahden lennon arvontaan. Voittajat selviävät maanantaina 5.9. ja lentoon lähdetään lauantaina 17.9. ja sunnuntaina 18.9. Töölön Kisahallilta.